Een leuk hoesjes voor de iPhone 5s

De iPhone 6 is net uitgekomen, maar is het wel de moeite waard om deze te kopen? Qua uiterlijk zit er natuurlijk een flink verschil met bijvoorbeeld de iPhone 5s, maar qua specificaties is het niet eens zon hele grote vooruitgang. Voor de geld bewuste consument is het dus zeker de moeite waard om voor de iPhone 5s te gaan. En aangezien er in Nederland veel geld bewuste consumenten zijn zal jij zeker niet de enige zijn met deze gedachten. Gelukkig is de iPhone 5s er in verschillende kleuren te krijgen waardoor niet iedereen dadelijk met dezelfde telefoon zal lopen als jij. Maar als jij je iPhone 5s echt uniek wilt maken hebben wij wel een leuke suggestie voor jou: een houten iPhone case van WoodProtects!

Een telefoonhoesje van hout

Een telefoonhoesje van hout, dat is nog een iets anders dan al die plastic hoesjes waar iedereen tegenwoordig mee loopt. Wij kwamen de telefoonhoesjes tegen op WoodProtects.nl en zijn hier erg enthousiast over. Naast erg origineel zijn de hoesjes ook nog eens duurzaam. Momenteel hebben ze een ruim aanbod van houten telefoonhoesjes en dit blijft alleen maar groeien! De hoesjes van hout hebben uiteraard dezelfde vormen als de plastic hoesjes waardoor alle knoppen en functionaliteiten beschikbaar blijven. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de hoesjes je telefoon ook goed beschermen, en dat doen ze!

Origineel en duurzaam

De houten hoesjes maken je telefoon niet alleen origineel, maar de hoesjes zijn ook nog eens duurzaam. De hoesjes van WoodProtects zijn allemaal gemaakt van gecertificeerd hout waardoor met zekerheid gezegd kan worden dat het om eerlijk hout gaat. Daarnaast wordt ook nog eens voor elk verkochte hoesje een donatie gedaan waarmee meerdere bomen teruggeplant kunnen worden. Wat ons betreft een erg leuk initiatief! Wij zeggen dan ook, neem eens een kijkje en wie weet zit er ook voor jou een leuk hoesje tussen.